Аналізуємо роботу сьогодні, діємо завтра: відбулося чергове засідання ради з організації виховної діяльності Університету

11 травня 2023 року

11 травня відбулося чергове засідання ради з організацї виховної діяльності Унівреситету

Відкрив засідання проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. На порядок денний було винесено ряд питань, повязаних з аналізом анкетувань студентів щодо якості освітнього процесу, та підготовкою до відзначення 125-річчя НУБіП України. Сергій Миколайович звернувся до заступників з виховної роботи з рекомендаціями щодо взаємодії зі студентами в частині вивчення запитів і побажань молоді, організації продуктивного дозвілля здобувачів. Окремо проректор прокоментував програму заходів на 22-26 травня.

У полі зору - організоване проведення культурно-мистецьких та спортивно-масових заходів, студентських флешмобів. З цією метою на засіданні детально прокоментували увесь комплекс подій Сергій Михнюк - директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, Микола Костенко - завідувач кафедри фізичного виховання, Ігор Радіонов - заступник начальника військової кафедри, Ігор Курисько та Іван Захарчук - провідні фахівці відділу виховної роботи та студентських справ.

Сергій Стецюк - директор студентського містечка, прокоментував ситуацію у гуртожитках студентського містечка, поділився планами та успіхами напередодні відзначення 125-річчя Університету, а також закликав заступників продовжувати роботу зі студентами щодо дотримання правил проживання у гуртожитках.

Наприкінці засідання учасники обмінялися пропозиціями щодо прийдешніх подій та внесли пропозиції до порядку денного наступного засідання.

Слава Україні!
Слава НУБіП України!
Слава Збройним Силам України!

Ірина Казанцева
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook