Творчо-інтелектуальний конкурс на гуманітарно-педагогічному факультеті «Хто рулить?»

30 квітня 2023 року

   26-27 квітня 2023 року Сенат студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету провели захід «Хто рулить?» з нагоди відзначення 125-річчя заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Сама ідея конкурсу, це інтерпретація відомого телешоу «Хто зверху». У змаганнях взяли участь 6 команд, які представляли спеціальності: «Журналістика» та «Філологія (перша англійська)», «Соціальна робота» та «Професійна освіта», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та «Філологія (перша німецька)».

 
   Звісно захід почався із слів вдячності захисникам та захисницям України, завдяки яким студенти можуть сьогодні навчатися, розвиватися культурно та спортивно у стінах рідного університету у своїй країні.
   Змагання відбувалися протягом двох днів. Тематика завдань була пов’язана із Україної та українським. В першому раунді студенти грали в «Що сталось?», ведуча зачитувала ситуацію, а команди мали відгадати, що ж трапилось в цій ситуації. В другому раунді на екрані були виведені предмети, і команда по черзі мала назвати ці предмети українською мовою. Третій – «Вгадай пісню по мелодії», четвертий – «Покажи назву твору/вірша», і останній, п’ятий раунд називався «Хто я?».

   За результатами змагань та підрахунками голосів до фіналу вийшли спеціальності: «Журналістика», «Соціальна робота» та «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
   Фінальний день змагань був насичений безліччю яскравих та позитивних конкурсів серед яких: «Склади слово», «Покажи пісню», «Перелічи професії» та «Продовж приказку».

 
   А також в кінці раундів були бонусні питання про наш університет та факультет. Цікавими та влучними були питання щодо історії НУБіП України і тішить те, що всі учасники дали правильні відповіді на кожне питання.
   За підсумками заходу швидшими, кмітливішими, винахідливішими виявились учасники команди «Соціальна робота», спеціальність гуманітарно-педагогічного факультету, яка дійсно вирулила та посіла перше місце.

 

   Друге місце зайняла команда спеціальності «Журналістика».

 

   А третє – «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.

 

   Під час привітання учасників декан гуманітарно-педагогічного факультету Савицька Інна Миколаївна побажала всім учасникам насолоджуватися студентськими роками, ніколи не втрачати позитив та оптимізм і щоденно, своєю працею, наближати перемогу України. Заступник декана Шевченко Наталія Володимирівна у своєму привітанні відзначила високий рівень володіння студентами знань про історію НУБіП України, його можливості та перспективи і побажала завжди бути кращими серед рівних (Primus inter pares!).
    Дякуємо нашому Сенату студентської організації ГПФ та нашому деканату гуманітарно-педагогічного факультету, що підтримує студентів в їхніх нових звершеннях, студенти мали чудову нагоду познайомитися, поспілкуватися один з одним, насолодитися студентським життям в очному форматі. І, звичайно, весело та корисно провести час, чекаємо на нові івенти та заходи.


Іван Кушниренко, студент 2 курсу, спеціальності, «Соціальна робота»,
Оксана Горенко студентка 2 курсу «Журналістика»,
Наталія Шевченко, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook