Відокремлений підрозділ НУБіП України «Кримський агропромисловий коледж»

Міжнародна діяльність

За роки діяльності Кримського агропромислового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України склалися багаті міжнародні зв'язки: з 1967 року здійснювалася ознайомча практика студентів у Словаччині та Болгарії, а з 1993 року - у ряді країн американського континенту. Навчання студентів за спеціальністю «Організація і технологія ведення фермерського господарства» ведеться за навчальними планами і програмами, розробленими спільно з канадськими вченими і фахівцями.

З 2009 року укладено договір з підприємством Агроконтакт Інтернаціональ у Німеччині на проведення виробничої практики у фермерських господарствах Баден-Вюртенберг. У програмі практики «Навчання під час роботи»: вивчення методики підготовки фахівців агровиробництва, обмін досвідом, отримання нової і корисної науково-технічної інформації, що сприяє формуванню стійких професійних якостей випускників навчального закладу. Студенті мають можливість вивчати нові технології вирощування:

  • суниці, малини, чорниці й ожини у захищеному ґрунті;
  • проведення зелених операцій при вирощуванні плодових культур і винограду з метою регулювання урожаю;
  • захист рослин за допомогою агроволокна та захисної сітки від птахів та несприятливих погодних умов;
  • механізація процесів вирощування плодово-ягідної продукції.

За програмою практики заплановано екскурсії у підприємства та пам'ятні місця Німеччині. Це дає можливості вивчення і закріплення знань з німецької мови, вивчення традицій, культурних надбань, кухні народів Німеччині тощо. Протягом практики студенти ведуть щоденник німецькою мовою, здають іспит і отримують сертифікат.

Навчальний заклад є активним учасником Кримського республіканського товариства міжнародних зв'язків. Розвиває співробітництво з громадськими неурядовими організаціями країн зарубіжжя.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook