Відокремлений підрозділ НУБіП України «Кримський агропромисловий коледж»

Навчальна робота

Навчальний процес здійснюється висококваліфікованим професорсько-викладацьким складом. Загальна кількість педагогічних і науково-педагогічних працівників коледжу 105, в тому числі 85 викладачів (з них адміністративно-управлінський апарат — 10, майстрів виробничого навчання — 11), 15 науково-педагогічних працівників. За результатами атестації 37 викладачам коледжу присвоєно вищу категорію, 21 — першу. Серед викладачів з вищою категорією — 15 кандидатів наук, 3 Заслужених вчителя України, 1 Заслужений працівник освіти України, 3 Заслужені вчителі Автономної Республіки Крим, 3 Відмінники аграрної освіти і науки України ІІІ ступеня, 5 Відмінників освіти України, 18 викладачів-методистів. Контингент студентів складає біля тисячі осіб щорічно. У коледжі працює чотири відділення: “Облік і аудит”, “Виробництво і переробка сільськогосподарської продукції", “Агротехнології і захист рослин”, заочне відділення.

Велика увага приділяється практичному навчанню студентів, у результаті якого вони опановують практичні навички і майстерність професії. Базою для практики є навчально-виробничі ділянки плодових, ягідних і овочевих культур, винограду, фермерські господарства.

З огляду на усе зростаючу роль банків в умовах ринкової економіки у 1994 році в коледжі була введена спеціалізація бухгалтерський облік у комерційних банках. Майбутні банкіри проходять практику в державних і комерційних банках. Співробітництво з Південним філіалом НУБіП України «Кримський агротехнологічний університет»  дозволило в 2002 році випустити з коледжу перших спеціалістів-бакалаврів за спеціальністю “Облік та аудит”. 

З 2007 року розпочато підготовку спеціалістів за ОКР "бакалавр" напряму підготовки "Агрономія", з 2010 - "Захист рослин".

З 2011 року розпочато підготовку молодших спеціалістів за новою спеціальністю "Оціночна діяльність".

Планування навчально-виховної роботи в коледжі здійснюється відповідно до основних напрямків роботи Державної національної програми «Освіта», Конституції України, Законів «Про вищу освіту», «Про освіту», «Про мову в Україні», виховання молоді в національній системі освіти, методичних рекомендацій проведення виховної роботи у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації, тематики виховних заходів відносно напрямків виховання, інших законодавчих та методичних матеріалів. План навчально-виховної роботи складається з урахуванням всіх структурних підрозділів. Це дозволяє комплексно узгодити роботу, що проводиться на відділеннях, кафедрах, у циклових комісіях, гуртожитках, у т.ч. за участю громадських організацій, бібліотеки, музею.

Для організації дозвілля в коледжі працюють гуртки художньої самодіяльності, клуб веселих і кмітливих, проводяться вечори, концерти, конкурси за професіями. Щодня працюють спортивні секції, тренажерний зал. Тренуються баскетбольна, волейбольна і футбольна команди.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook