Студенти заочної форми навчання спеціальності 075 Маркетинг ОС «Бакалавр» успішно склали атестаційний екзамен

10 квітня 2023 року

 

     Відповідно до Наказу №199 «З» від 14.03.2023 року для проведення атестаційного екзамену студентам першого (бакалаврського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг» заочної форми навчання, на підставі «Положення про Екзаменаційні комісії в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» і рішення вченої ради НУБіП України (пр. № 6 від 22 грудня 2022 р.) сформована екзаменаційна комісія на чолі із головою комісії – завідувачем кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, к.е.н., професором Балановською Тетяною Іванівною. До складу екзаменаційної комісії увійшли викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: к.е.н., доцент Барилович Олена Михайлівна, к.е.н., доцент Гераймович Віолета Леонтіївна, к.е.н., доцент Рябчик Алла Володимирівна. Секретар Екзаменаційної комісії – старший лаборант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Кальковська Ірина Олегівна.

    

     Відкрила роботу екзаменаційної комісії заступник декана факультету аграрного менеджменту Лариса Федорівна Карпенко, яка ознайомила студентів з Наказом про створення екзаменаційної комісії та побажала здобувачам успіхів у написанні атестаційного екзамену.

     Попередньо всі студенти отримали допуск до атестаційного екзамену та прослухали тижневу підготовку до його написання. Варто відзначити, що до переліку дисциплін, з яких проводилась підготовка, увійшли наступні: маркетинг, маркетингові комунікації, маркетингова цінова політика, маркетингова товарна політика та маркетингові дослідження.

 

     Всі студенти заочної форми навчання спеціальності 075 «Маркетинг» ОС «Бакалавр» отримали позивні оцінки. Здобувачі подякували викладачам кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі і адміністрації факультету аграрного менеджменту за отримані знання протягом навчання на першому (бакалаврському) рівні.

     Голова екзаменаційної комісії Тетяна Іванівна Балановська, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олександр Павлович Луцій, а також члени ЕК запросили студентів до подальшого навчання в магістратурі та побажали успішно скласти магістерські тести з навчальної компетентності та англійської мови.
 
Олена Нагорна
доцент кафедри
маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook