Увага! Відкрито ліцензійний доступ до видавництв Кембриджського університету та Британського Інституту фізики

28 березня 2023 року

 

    Відкрито ліцезійний доступ доступ до ресурсів видавництва Кембриджського університету Cambridge University Press , а це доступ до понад 700 підручників та понад 1000 наукових журналів для закладів вищої освітим з різних галузей знань, а саме: з інженерії, комп’ютерних наук, математики, економіки, фізики, соціології, філософії, історії, лінгвістики тощо.
   Cambridge University Press – університетське видавництво, що входить до складу Кембриджського університету в Англії та засноване у 1534 році Генріхом VIII Тюдором.
    Безкоштовний доступ триватиме до 31.12.2023 року з локальної мережі університету за посиланням https://www.cambridge.org/core/.


   Ліцензійний доступ до видавництва Британського Інституту фізики надає доступ науковцям до понад 100 назв наукових журналів з фізики, матеріалознавства, біонауках, астрономії та астрофізики, науках про навколишнє середовище, математики та освіти.
    Безкоштовний доступ триватиме до 31.12.2025 року з локальної мережі університету за посиланням https://iopscience.iop.org/.

Кіщак Тетяна,
директорка наукової бібліотеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook