Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія тварин»

25 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Згідно наказу ректора НУБіП України від 16.02.2023 р. № 108 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2022-2023 н.р. у НУБіП України» та розпорядження декана факультету ветеринарної медицини від 22 лютого 2023 р. № 32 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») у 2023 н.р.» 22 березня 2023 року на факультеті ветеринарної медицини було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія тварин».

   Участь в олімпіаді прийняли 31 здобувач вищої освіти ОС «Магістр» спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» студенти 2 курсу (термін навчання 5 та 6 років).

 

   Організаційним комітетом було розроблено комплекти завдань для учасників олімпіади з дисциплін: «Фізіологія тварин», «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії», «Анатомії тварин», «Цитологія, гістологія, ембріологія», «Ветеринарної мікробіології» та «Ветеринарної генетики».

 

 

 

   За результатами перевірки робіт членами журі було визначено трьох переможців: перше місце виборола студентка 2 курсу 1 групи (термін навчання 6 років) спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Дар’я Поліщук, друге – студентка 2 курсу 9 групи (термін навчання 6 років) спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Анна Суворова, а третє – студентка 2 курсу 6 групи термін навчання 6 років) спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Єлизавета Вільчанська.

 

 

 

 

 

 

   Щиро вітаємо наших переможців! Побажаємо їм подальших успіхів у навчанні і завжди вірити у свої сили! Нехай ця перемога стане для них першою сходинкою до подальших досягнень!

Заступник декана факультету ветеринарної медицини,
Юрій Жук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook