Студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу впевнено крокує до перемоги

22 березня 2023 року
  З 17 по 19 березня у «Лаяр-Палаці» м. Хирів відбувся черговий тур першої ліги чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд сезону 2022-2023. Студентська збірна НУБіП України зіграла три матчі і у всіх здобула перемогу.
  17 березня збірна НУБіП України змагалася з командою «ЗОДЮСШ-збірна Закарпатської області» і перемогла з рахунком 3:1. У суботу 18 березня відбувся матч із ВК «Патріот-Рівне». Дещо в напруженій боротьбі наші хлопці вибороли перемогу з рахунком 3:2. І на останок, у неділю, збірна НУБіП України в суху розгромила команду «Донеччина-КДЮСШ №1» – 3:0.
 
  Таким чином після зіграного туру наша команда набрала 11 очок і посідає 5 місце у турнірній таблиці Чемпіонату. Роман ГАПЕНЮК (ф-т конструювання та дизайну) за підсумками туру був названий кращим блокуючим і разом з Денисом САМСОНОВИМ (ф-т конструювання та дизайну) увійшов до складу так званої «команди мрії».
 

  Вітаємо студентську чоловічу збірну НУБіП України з волейболу та її тренера Миколу ВИШНЕВСЬКОГО з перемогою і бажаємо успіху!

 

 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook