Кураторська година «Ідеї, плани та заходи з виховної роботи»

17 березня 2023 року
Підведення підсумків першого тижня очного навчання у розпал ІІ семестру зі студентами 1 курсу ОС Магістр, ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» відбулось на кафедрі Агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна. Систематичні зустрічі з куратором Оленою Літвіновою із ввірено групою дає змогу оцінити за період навчання в НУБіП України активну участь колективу групи в житті студентської спільноти, адже студенти зарекомендували себе як сформований міцний дружній колектив, із розумінням своїх прав і відповідального ставлення до власних обов’язків.

 

   Головними пріоритетами зустрічі було проведення заходів із студентами щодо формування дружніх стосунків у групі, дотримання навчальної дисципліни і відповідального ставлення до навчання. Студенти разом із куратором обговорили основні вимоги виконання індивідуального плану, а також планування подальшої навчальної, наукової і інноваційної роботи. Проаналізована участь студентів у спортивних змаганнях і конкурсах.
 
   Також, Оленою Літвіновою була проведена, роз’яснювальна робота у важливих питаннях стосовно проживання у гуртожитках і їх поведінки під час повітряних тривог. Студенти активно долучилися до обговорення важливих питань, ділилися своїми думками, вносили пропозиції, щодо своєї майбутньої діяльності.
   Не оминула увага куратора і традиційна робота із розвиту здібностей (soft skills), що підвищує успішність професійної реалізації фахівців, оскільки допомагає їм легше адаптуватись до різних умов праці, сприяти покращенню клімату в колективах, вміти швидко налагоджувати контакти, управляти часом.

Тож, бажаємо успіхів нашим студентам у всіх справах і активної життєвої позиції!


Олена Літвінова,
куратор групи,
доцент кафедри агрохімії та якості

продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook