ОС "Доктор філософії"

    Випускники ОС “Магістр” мають можливість продовжити навчання за такими освітньо-науковими програмами підготовки аспірантів: "Технології виробництва і переробки продукції тваринництва" та "Водні біоресурси та аквакультура".

https://nubip.edu.ua/node/90928

     Підготовка фахівців освітнього ступеня “Доктор філософії” здійснюється за двома спеціальностями 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 207 - "Водні біоресурси та аквакультура» денної та вечірньої форм навчання, ліцензійний обсяг підготовки фахівців становить 30 осіб.

      Термін навчання за обома формами навчання за освітньо-науковими програмами підготовки аспірантів складає 4 роки.

   Особливістю підготовки фахівців освітнього ступеня “Доктор філософії” на факультеті є якість освітнього процесу та широкий вибір дисциплін вибіркового блоку, унікальність яких зумовлюється змістом, покладеним колективом факультету в їх основу, що ґрунтується на аналізі попиту на фахівців відповідних напрямків на українському та міжнародному ринках праці.

https://nubip.edu.ua/node/1173/16

    Навчальні плани і програми, за якими здійснюється підготовка фахівців за спеціальностями на факультеті, адаптовані до освітніх програм провідних навчальних закладів світу.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook