Зустріч з абітурієнтами на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук

28 лютого 2023 року

28 лютого 2023 року гостем кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України був Ілля Тиць з батьками – Сергієм Миколайовичем та пані Тетяною. Ілля навчається в Гатненській ЗОШ, що на Київщині. З Гатним ми маємо спільну історію. У 1991-1993рр. та 2001-2010рр. завідувачем кафедри був Коломієць Сергій Сергійович, який проживав у Гатному з дружиною Галиною Семенівною Коломієць, вчителем історії в Гатненській ЗОШ.
І сьогодні ми не забуваємо про ці краї, а профорієнтаційна робота дає свої плоди. Після одного з таких заходів, під опікою доцента кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Кравченко Наталії Борисівни, Ілля став слухачем консультативно-підготовчих курсів НУБіП України, де активно готується до НМТ-2023 року з англійської мови та історії України. А в майбутньому побачив себе фахівцем-міжнародником, тому обрав спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та виявив бажання прийти в університет і особисто дізнатись про навчання в НУБіП України. І після зустрічі з викладачами кафедри міжнародних відносин і суспільних наук та фахівцями з приймальної комісії батьки цілком підтримують бажання сина навчатись в НУБіП України.

Під час бесіди з завідувачем кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, докт. політ. наук, професором Олександром Володимировичем Щевчуком були обговорені ключові питання, що цікавили Іллю та його батьків: вивчення мов, бази практик, програми «подвійний диплом» тощо.

З доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Кравченко Наталією Борисівною була започаткована розмова про навчальні, наукові, методичні, культурно-освітні, спортивні можливості, що надає університет студентам і за домовленістю знайде своє продовження та візуалізацію на Дні відкритих дверей, що планується безпосередньо в університеті весною 2023 року, про що буде повідомлено додатково.
По питанню щодо специфіки цьогорічної вступної кампанії була надана кваліфікована консультація співробітниками приймальної комісії НУБіП України.

 

 

Наталія Кравченко,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook