Відбулася відкрита лекція доцента кафедри економічної теорії Інни Гущі

25 лютого 2023 року

 

   У відповідності до виконання наказу ректора від 24.01.2023 р. №41 «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять 20 лютого 2023 року відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри економічної теорії Гущі Інни Олександрівни з дисципліни «Економікс: макроекономіка» для студентів 1 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту на тему: «Макроекономічні показники в системі національних рахунків». Тема лекції: «Макроекономічні показники в системі національних рахунків».

   В лекційному матеріалі лектор висвітлила сутність та методологічні принципи системи національних рахунків, основні макроекономічні показники та методи їх вимірювання, визначила основні характеристики та відмінності між ВВП і ВНП, ознайомила з новими макроекономічними показниками та ціновими індексами, за допомогою яких визначається темп зростання цін.

 

   До онлайн заходу відкритої лекції долучилась відповідальна від факультету щодо контролю за якістю освіти, кандидат економічних наук, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тюріна А.А., викладачі кафедри економічної теорії доценти Власенко Ю.Г., Болгарова Н.К., Бутенко В.М., Пащенко О.В., доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економічної теорії Талавиря М.П.

   В процесі обговорення відкритої лекції на кафедрі усі присутні на даному заході відзначили, що заняття проведено на високому науково-методичному рівні згідно навчального плану, з дотриманням логічного зв’язку із попереднім навчальним матеріалом та змістом споріднених дисциплін. Відмітили також високий науковий рівень володіння лектора матеріалом дисципліни, уміння зацікавити та активізувати роботу студентів.

Колектив кафедри економічної теорії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook