Засідання навчально-методичної ради

20 лютого 2023, 13:00

Засідання навчально-методичної ради університету
відбудеться 20 лютого 2023 р. о 1300 в режимі онлайн. 

 

Порядок денний

 

1. Про освітню діяльність в ІІ семестрі 2022-2023 навчального року (доповідає – проректор Шинкарук В.Д.)

2. Про започаткування нової спеціальності за першим (бакалаврським) рівнем 076 «Підприємництво та торгівля» (обсягом 45 осіб) в межах наявного ліцензійного обсягу за рахунок перерозподілу зі спеціальностей 208 «Агроінженерія» (30 осіб) та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (15 осіб) у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» (доповідає – Санченко О.В., Лукач В.С.)

3. Про ліцензування освітньої діяльності за спеціальністю 144 «Теплоенергетика» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти (доповідає – Каплун В.В.)

4. Про приєднання кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології до кафедри рослинництва (доповідає – Тонха О.Л.)

5. Затвердження кандидатури голови екзаменаційної комісій на ОКР «Молодший спеціаліст", ОПС «Фаховий молодший бакалавр» зі спецільності 123 «Комп’ютерна інженерія» у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» на 2023 н.р. (доповідає – Санченко О.В., Костюк Д.А.)

6. Про розширення провадження освітньої діяльності у сфері фахової передвищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент на 25 осіб до загального ліцензованого обсягу 60 осіб та спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на 25 осіб до загального ліцензованого обсягу 60 осіб у ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» (доповідає – Санченко О.В., Корсун Я.П.)

7. Про уведення дисциплін «Економічна теорія» та «Біоекономіка» в навчальні плани підготовки студентів ОС «Бакалавр» не економічних спеціальностей (доповідає – Талавиря М.П.)

8. Про розгляд та рекомендацію до друку навчальної літератури (доповідає – Касаткін Д.Ю.)

9. Різне.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook