Профорієнтаційна робота агрохіміків на Чернігівщині: вибір професії або задача з багатьма невідомими

16 лютого 2023 року
  У рамках профорієнтаційної роботи була проведена зустріч з учнями 10 та 11 класів природничо-математичного профілю навчального закладу Чернігівського обласного наукового ліцею м. Чернігів.

  Від правильного вибору професії сьогоднішніми випускниками залежить їх власне майбутнє і добробут всієї країни. Повноцінне відновлення українського аграрного сектора до довоєнних показників після завершення війни займе орієнтовно 2-3 роки. Із відповідними кваліфікованими спеціалістами, якими є випускники Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  Тому, з метою забезпечення свідомого і вільного обрання освітньої програми, за якою навчатимуться абітурієнти доцент кафедри агрохімії та якості продукції ім. О.І. Душечкіна Лариса Семенко та доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Олександр Цизь разом зі студентом 3 курсу Володимиром Манзюком максимально проінформовали про напрями підготовки агробіологічного факультету. Та наголосили, що знання які вони отримають які вимагає професія і спеціальність є вагомими критеріями при виборі спеціальності.

  Старшокласники дізналися про міжнародну мобільність та можливість отримання подвійного диплому, що дасть можливість зорієнтуватися і визначитися з вибором вищого закладу освіти та майбутньої професії. Цілеспрямовані абітурієнти зацікавились інформацією про різні напрямки та спеціальності НУБіП України, адже це унікальна можливість отримати усі потрібні теоретичні знання, практичний досвід та поєднувати їх з активним студентським життям та різними творчими і спортивними активностями.

Лариса Семенко,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції
рослинництва ім. О. І. Душечкіна  

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook