15 лютого 2023 року у студентів 1 курсу 5 групи відбулася організаційно-виховна година

17 лютого 2023, 16:04
ФВМ НУБіП України

   Зустріч відбулася он-лайн, за організації наставника групи доцента кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Наталія Друзь. На організаційну годину змогли долучитися майже всі студенти з даної групи, за списком 24, приєдналося 20. Під час зустрічі було обговорено ряд питань щодо графіку навчання, вимог та організації очного навчання, що планується вже за декілька тижнів та ліквідації заборгованостей. Нагальним питанням стояло відвідування дистанційних занять.

   Зі слів старости, група майже в повному складі відвідує пари. Можуть бути відсутніми по декілька студентів, але виключно за поважної причини.

   Кожен з присутніх розповів про своє місцезнаходження та умови проживання, можливості користування навчальним порталом ельорн та успіхами у навчанні.
   Куратор вкотре наголосила щодо активізації відвідування студентами онлайн – занять та виконання завдань на платформі elearn. Не зважаючи на складнощі, пов’язані з воєнним станом, усі студенти одноголосно висловили своє бажання навчатися та успішно закінчити семестр.

Наставник 5 групи 1 курсу Наталія Друзь
Староста групи Каріна Пархоменко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook