Якісна освіта в умовах воєнного стану – вирішальний фактор, який вплинув на вибір навчального закладу випускницею навчально-виховного комплексу Оболонського району міста Києва Сотніковою Дарʼєю

14 лютого 2023 року
  До вибору майбутньої професії Дар’я Сотнікова, випускниця навчально-виховного комплексу Оболонського району міста Києва, підійшла дуже виважено, ретельно проаналізувавши всі «за» та «проти». Що вплинуло на її вибір, та чому вона обрала саме Національний університет біоресурсів і природокористування України, читайте далі.

  • Як ви обирали спеціалізацію?

— У мене є друзі, які працюють юристами. Іноді звертаюся до них за порадою та консультацією. Одного разу ці поради уберегли мене від дуже сумнівної угоди. Тому я хочу отримати всі ці знання і мати можливість допомагати людям.

  • Ви хочете в майбутньому працювати саме юристом?

— Я хочу здобути правничий фах. Але, чи буду працювати саме у класичній юридичній професії, ще не визначилася. Тому, чи це буде професія юрисконсульта, чи помічника старости ОТГ, чи робота з громадськими організаціями, чи навіть викладача, покажуть мої уподобання, які сформуються під час навчання.

  • Чому ви вирішили вступати саме на юридичний факультет НУБіП України?

— Відверто, я мала декілька варіантів. Але після початку воєнних дій, я стала спостерігати за сайтами цих ЗВО. Сьогодні НУБіП України займає пріоритетне місце, оскільки мені дуже імпонує його швидка реакція на виклики. Крім того, на юридичному факультеті постійно щось відбувається – круглі столи, вебінари, додаткове (позакласне) навчання! Найприємніше – те, що до цих заходів я можу приєднатися вже зараз, хоча ще навіть не навчаюсь там!

  • Ви вже відвідували Дні відкритих дверей у НУБіП України?

— На жаль, ні. Але мене уже запросили на цей захід, який відбудеться 18 лютого 2023 року і я обов’язково приєднаюся до онлайн-зустрічі.

  • Дякую, чекаємо Вас на Дні відкритих дверей і хочемо Вас бачити серед студентів юридичного факультету НУБіП України.


Інтерв’ю провела Анна Мельник,
асистентка кафедри теорії та історії держави і права,
адвокатеса

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook