Стартувало проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2022/2023 навчального року згідно затвердженого графіка

13 лютого 2023 року
  Для підвищення якості підготовки фахівців у НУБіП України, контролю за організацією освітнього процесу, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету та на виконання наказу ректора Станіслава НІКОЛАЄНКА від 24.01.2023 р. № 41 за поданням директорів ННІ та деканів факультетів спільно із завідувачами кафедр сформовано, затверджено проректором з науково-педагогічної роботи Василем ШИНКАРУКОМ та введено в дію графік проведення відкритих лекцій увесняному семестрі 2022-2023 навчального року (графік додається).
  Склад членів робочої групи з контролю за якістю навчання у НУБіП України залишено без змін (затверджено наказом ректора університету від 11.07.2022 р. № 459) як і список відповідальних осіб від ННІ та факультетів для здійснення контролю за якістю надання освітніх послуг (затверджено наказом ректора університету від 17.08.2022 р. № 544).
  У весняному семестрі 2022-2023 н.р. графіком передбачено проведення 199 відкритих лекцій для студентів бакалаврату та магістратури усіх спеціальностей та освітніх програм факультетів і ННІ.
  Науково-педагогічні працівники усіх кафедр університету долучилися до цієї роботи і вже з 6 лютого студенти та колеги-викладачі мають змогу слухати та оцінювати якість відкритих лекцій. Так, у лютому місяці заплановано проведення 70 відкритих лекцій (і цей процес вже триває), у березні – 72, у квітні – 49, а у травні – 8.
 

  Сподіваємося, що студенти Університету почерпнуть на лекціях важливу та цікаву інформацію і збагатять свої знання!

 
Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу
 Оксана Зазимко,

заступник начальника навчального відділу 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook