Харсіка Ірина Анатоліївна

 З 01 вересня 2014 року працює на кафедрі асистентом, та викладає наступні дисципліни: технологія галузі, технологія кормів для домашніх тварин (практичні заняття).
Закінчила у 2010 році Національний університет біореcурсів та природокористування України за спеціальністю “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”. У вересні 2014 року закінчила аспірантуру за спеціальністю 05.18.16. – Технологія харчової продукції. Автор 30 наукових праць.

Науковий напрямок - удосконалення технології виготовлення січених напівфабрикатів з додаванням рослинних добавок.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook