Харсіка Ірина Анатоліївна

 З 01 вересня 2014 року працює на кафедрі асистентом, та викладає наступні дисципліни: технологія галузі, технологія кормів для домашніх тварин (практичні заняття).
Закінчила у 2010 році Національний університет біореcурсів та природокористування України за спеціальністю “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”. У вересні 2014 року закінчила аспірантуру за спеціальністю 05.18.16. – Технологія харчової продукції. Автор 30 наукових праць.

Науковий напрямок - удосконалення технології виготовлення січених напівфабрикатів з додаванням рослинних добавок.

Підвищення кваліфікації

1. 2016 Використання хмарних сервісів Microsoft у навчальному процесі СС00493706/001270/-16

2. 2017 “Розширення можливостей наукового пошуку та популяризацій

власних досліджень за допомогою платформи Web of Science”

3.2017 Науково – методичний центр інформаційно – аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів “Агроосвіта” “Безпека  і якість харчових продуктів та перспективи виходу української продукції на європейський ринок” НМЦ 38282994/№1220-17

4.2017-2018 Food Sa Co EU Food Safety Control в рамках реалізації Модуля Жана Моне 587548-EPP-1-2017-UA-EPPPJMO-MODULE ”EU Food Safety Control” “Контроль безпечності харчових продуктів в ЄС”

5. 2024 Національний університет “Києво – Могилянська академія”

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook