На факультеті землевпорядкування триває традиційна співпраця «коледж-університет»

2 лютого 2023 року
факультет землевпорядкування
  Чому ми використовуємо термін «співпраця»?
  Профорієнтаційна робота з випускниками, потенційними нашими студентами, є дуже різноманітною Не можна виокремити єдиний алгоритм, адже що цікаво школяру, вже не буде актульним для випускника коледжу. Останнім, важливо знати, що нового вони можуть опанувати у ЗВО, адже коледж уже дає непогану практичну підготовку. Саме на це зосередили свою увагу викладачі факультету землевпорядкування. Запропонували саме співпрацю з коледжем, де проводяться гостьові лекції з декількох дисциплін.
  Декан факультету Тарас Євсюков постійно координує профорієнтаційну діяльність науково-педагогічних працівників, долучається особисто та надає слушні поради, враховуючи потреби галузі.
  На початку лютого в.о. завідувача кафедри земельного кадастру Наталія Мединська та професор кафедри геодезії і картографії Іван Опенько вкотре зустрілися зі студентами 4 курсу Черкаського художного коледжу, де вже більше 10 років готують молодших бакалаврів з геодезії та землеустрою. Хоч це і не наш структурний підрозділ, проте випускники охоче обирають для подальшого навчання саме НУБіП України. В більшій мірі через схвальні відгуки наших випускників. І це є найкращою рекомендацією та рекламою.
 Безумовно, співпраця стала можливою завдяки викладачу фахових дисциплін, нашому випускнику Ісаю Миколайовичу Кащенку. Цього разу, в рамках вивчення дисципліни «Управління земельними ресурсами», студенти ознайомились з особливостями управління землями в межах населених пунктів. Теоретичну частину підготувала Наталія Мединська, а практичну частину – Іван Опенько. Відведеного часу виявилося мало, у студентів була купа запитань, проте викладачі заінтригували, для подальшої співпраці, запросили на навчання до університету, де ще більш детально матимуть змогу вивчити це.
  На завершення, Іван Анатолійович розказав про новини факультету, його «родзинки», що вирізняють з-поміж інших подібних факультетів, про предметну олімпіаду, підготовчі курси та багато іншого. Також зупинився на постійному оновлені геодезичного парку кафедри, що можливо навіть у такий складний час завдяки партнерам-роботодавцям.
  Безперечно, це наша не остання зустріч. Адже студенти і викладацький колектив має потребу в обміні знаннями та навчальним матеріалом. Подивитися на викладання матеріалу іншим поглядом, а також, хоч на хвилинку, відчути себе студентами провідного столичного університету.
 
 
Наталія Бавровська,

 доцент кафедри земельного кадастру 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook