Обговорено питання забезпечення належного контролю за проведенням зимової екзаменаційної сесії 2014-2015 н.р.

9 грудня 2014 року

     На нараді деканів 08 грудня обговорено питання забезпечення належного контролю за проведенням зимової екзаменаційної сесії 2014-2015 н.р. у НУБіП України і державної атестації магістрів та попередження фактів порушень і зловживань. Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша звернув увагу деканів на необхідності забезпечення деканської форми контролю, особливо на першому курсі, відносно якого введено нове Положення про екзамени.

    

    

    


     Про формування проекту державного замовлення на 2015 н.р. на підготовку бакалаврів, спеціалістів та магістрів денної та заочної форм навчання за поданням директорів ННІ доповіла начальник навчального відділу Оксана Зазимко, акцентуючи увагу на дедлайні — 5 грудня.


    

     У ході наради жваво обговорювали й кандидатури голів ДЕК на 2015 рік, поданих до розгляду навчально-методичною радою. За словами проректора перевагу у виборі варто надавати мобільним фахівцям із свіжими поглядами та цікавими в ідеях та дискусіях.
     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх проінформувала присутніх про створення у МОН та НУБіП України консультативних телефонів «Зимова екзаменаційна сесія 2014-2015 н.р.» та звернула увагу на втрату чинності наказу від 16.07.2009 р. № 623 «Про організацію вивчення гуманітарних дисциплін за вільним вибором студента».
     Мова йшла й про підготовку НУБіП України до випуску магістрів у грудні 2014 року. У зв’язку із чим начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова звернулась до деканів із проханням активізувати подачу списків студентів для виготовлення сертифікатів, що підтверджують вивчення окремих дисциплін англійською мовою. Вона також проінформувала й про чергове засідання комісії для оцінки рівня знань з англійської мови науково-педагогічних працівників, та можливості подачі усіма бажаючими заяв до участі у тестуванні.
     Директор наукової бібліотеки Тетяна Кіщак доповіла про можливість тестового доступу до бази даних SCOPUS. Це дасть змогу дізнатись власний здобуток за індексом Хірша, перелік публікацій та багато цікавого. Пароль та логін для доступу, за словами директора, можна дізнатись у працівників бібліотеки.


     На останок директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук проінформував про можливість отримання мікрогрантів у рамках єдиної інтегрованої програми Еразмус +. Більш детальна інформація очікується на сайті.

 

 

    

    

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook