Кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого активно проводить профорієнтаційну роботу

13 листопада 2022 року
ФВМ НУБіП України

       З метою залучення нових абітурієнтів до вступу Національний університет біоресурсів і природокористування України асистентом кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Грищуком Ігорем була проведена профорієнтаційна робота у Снітинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня Лубенської міської ради, Лубенського району, Полтавської області та у Войнихівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня Лубенської міської ради, Лубенського району, Полтавської області у дистанційному форматі.

Підчас бесіди було викладено переваги навчання в НУБіП України, були висвітлені питання про можливості факультету ветеринарної медицини стосовно підготовки висококваліфікованих фахівців за спеціальністю: 211 лікар ветеринарної медицини та 212 ветеринарної санітарії та експертизи. Охарактеризовано структуру навчального процесу, знання які надають висококваліфіковані викладачі кафедр для студентів, наведені науково-дослідні лабораторії, які має вищий навчальний заклад. Також було наголошено про важливість пріоритетності при поданні заяви вступником, що претендує на місця державного замовлення.
В кінці виступу учні задавали багато питань стосовно вступу до НУБіП України, підготовчих курсів до ЗНО, предметних олімпіад для вступників, умов проживання в гуртожитках, культурно масових гуртків та спортивних секцій в університеті. На всі питання майбутнім абітурієнтам були надані вичерпані відповіді.
Ігор Грищук
асистент кафедри біохімії і фізіології тварин
 імені академіка М.Ф. Гулого
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook