Про стан агробізнесу України під час війни – для Аграрної ради Університету штату Пенсильванія

3 листопада 2022 року
факультет землевпорядкування
     Аграрна рада Університету штату Пенсильванія є важливою галузевою консультативною групою у США, що об’єднує торговельні товариства різних галузей сільського господарства, кооперативи з просування сільськогосподарських товарів, аграрні ЗМІ, організації, які надають продукти та послуги агробізнес-спільноті, а також урядові організації сільськогосподарської спрямованості.
    Цьогорічне засідання Аграрної ради, що відбулося 3 листопада 2022 року та зібрало понад 80 делегатів в університетському заміському клубі Center Hills та близько 20 онлайн-учасників, фокусувалося на поточних питання глобальної аграрної економіки, тенденціях та впливі змін у кліматі і погоді на сільськогосподарське виробництво, а також використанні нових технологій доповненої реальності.
 
     Зважаючи на значний інтерес американських аграріїв, для доповіді про вплив війни на сільське господарство України був запрошений завідувач кафедри землевпорядного проектування НУБіП України, професор Андрій Мартин. У своїй презентації він детально описав ключові проблеми та виклики для агробізнесу, що зумовлені збройною агресією росії, вплив бойових дій на земельні ресурси, а також основні напрями відновлення галузі від наслідків зумовленої війною кризи. Доповідь викликала жваве обговорення, а професор Андрій Мартин надав вичерпні відповіді на запитання учасників.
 
Доцент кафедри землевпорядного проектування

Людмила Гунько 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook