На порядку денному факультету захисту рослин, біотехнологій та екології затвердження тем аспірантів 1 року навчання!

17 жовтня 2022 року

   17 жовтня наукова рада факультету заслухала теми здобувачів наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 101 «Екологія», 202 «Захист і карантин рослин», 091 «Біологія». У цьому році наукова родина факультету радо зустріла 16 аспірантів 1 року навчання. Слід зазначити, що колектив факультету, в рамках освітнього і наукового процесу, займається підготовкою аспірантів та здобувачів на високому рівні. Провідні науковці факультету щорічно стають науковими керівниками для найкращих студентів, які точно знають, чого вони прагнуть. Аспіранти свідомо крокують до знань, наукових проєктів, а отже з цікавістю включаються в роботу та отримують якісні результати.

 

   Наукова рада факультету під головуванням професора Юлії Коломієць та членів ради детально підійшли до обраних тем аспірантів. Здобувачі зі своїми науковими керівниками жваво обговорювали теми та обмінювались думками, як результат – затвердили тему, розглянули мету, завдання. Теми вибрані обґрунтовано, з урахуванням всіх побажань, актуальних тенденцій та відповідають напрямам досліджень факультету. Члени наукової ради рекомендували аспірантам до основної атестації, яка відбудеться весною, мати чітке уявлення про предмет та об’єкт дослідження.

 


   Секретар Валерія Бондарь наголосила, що сформований звітний пакет документів (витяги з протоколів засідань кафедр, наукових рад) аспіранти та здобувачі мають подати до відділу аспірантури. Юлія Василівна підбила підсумок наголосивши, що зустріч пройшла досить продуктивно, побажала миру та закликала всіх присутніх перебувати в безпечних місцях, берегти себе.

 

 
   Бажаємо здобувачам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології успіхів, вчасної підготовки та захисту дисертаційних робіт! Все буде Україна!

 

 

  


Валерія Бондарь,
заступник декана
з наукової та міжнародної діяльності
Наталія Батрак 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook