6 ГРУПА 1 КУРСУ ВІДВІДАЛА ЧЕРГОВИЙ МУЗЕЙ КАФЕДРИ АНАТОМІЇ, ГІСТОЛОГІЇ І ПАТОМОРФОЛОГІЇ ТВАРИН ІМ. АКАД. В. Г. КАСЬЯНЕНКА

29 вересня 2022, 17:47
ФВМ НУБіП України

   29 вересня 2022 року 6 група 1 курсу відвідала новостворений музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка.

   Новостворений музей анатомії НУБіП — природничий музей у складі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Є одним з найвідоміших новостворених університетських музеїв Києва.

   Музей створено при кафедрі анатомії тварин НУБіП, його фундатори і активні розбудовники — професор Олег Петрович Мельник та доцент Олексій Олегович Мельник.

 

   Музей, як і кафедра анатомії, гістології і патоморфології тварин імені академіка Володимира Касьяненка, є частиною факультету ветеринарної медицини НУБіП.

   Найбільш представлені в музеї кісткові матеріали хребетних, насамперед ссавців, проте є й кістяки птахів, плазунів та риб. Поміж кістяками в багатьох місцях інтер'єр прикрашають опудала, зроблені таксидермістами музею.
   Також позитивне враження на студентів справило внутрішнє оздоблення музею, оформлення кабінетів, коридорів, аудиторій, що було виконано співробітниками кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка та студентами факультету ветеринарної медицини.
   Дякуємо за екскурсію, яку провів кандидат ветеринарних наук, доцент, Мельник Олексій Олегович, була надзвичайно цікавою та пізнавальною.
   Дякуємо за незабутню емоційну складову після відвідування оригінальних виставкових експонатів.

Це був черговий надзвичайний день, який приніс неймовірні враження!
Слава Україні!

Староста 6 групи 1 курсу:
Скопець Єлизавета
Наставник групи:
Бокотько Роман

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook