У гуртожитку №6 відбулися збори 1 курс факультету ветеринарної медицини

21 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   20 вересня 2022 року на відкритому повітрі перед гуртожитком №6 відбулися збори здобувачів вищої освіти 1 курсу факультету ветеринарної медицини, щодо безпеки життєдіяльності у період воєнного стану та поводження під час тривоги, правил проживання і поведінки у гуртожитках НУБіП України, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорення різних проблем, які стосувалися проживання здобувачів у гуртожитку.

 

   На зборах були присутні заст. декана з навчально-виховної роботи факультету ветеринарної медицини Тарас Савчук, вихователі гуртожитку Юрій Масалович і Роман Бокотько, завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко та заст. голови студентської ради Ольга Красновид.

   Заст. декана з навчально-виховної роботи доніс до присутніх інформацію щодо поводження під час тривоги. Закликав мешканців не нехтувати сиреною, а обов’язково ховатися до укриття, яке обладнане відповідно до вимог. Звернув увагу здобувачів вищої освіти на правила особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширенню вірусу COVID-19. Нагадав студентам, що незважаючи на ситуацію в Україні, ректорат, деканат, дирекція студентського містечка і адміністрація гуртожитку робить максимум, щоб покращити умови проживання студентів. Також відповів на питання, які турбували студентів.

 

   Вихователі гуртожитку Юрій Масалович і Роман Бокотько представили план виховних заходів на 2022-2023 н.р. Нагадали, про основні правила проживання в гуртожитку та наголосили що гуртожиток - це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.

   Завідувач гуртожитку Тетяна Фещенко наголосила на підтримці порядку, побутового комфорту і естетики на території не тільки університету, а й гуртожитку, кімнати, та нагадала мешканцям про економію електроенергії, води і газу.

   Заст. голови студентської ради гуртожитку Ольга Красновид закликала здобувачів вищої освіти приймати активну участь всіх заходах які проходять на рівні гуртожитку, факультету і університету. В разі виникнення питань звертатися до студентської ради гуртожитку

   Після зборів здобувачі вищої освіти мали можливість, ще раз ознайомитися з укриттям.

   Також, було проведено перевірку кімнат здобувачів вищої освіти першого курсу, що до їх розміщення та естетичного оформлення кімнат.

 

Усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.
Ми переможемо!
Слава Україні!

Тетяна Фещенко,
завідувач гуртожитку №6

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook