Якісне навчання майбутніх бакалаврів на факультеті аграрного менеджменту

15 вересня 2022 року

   Дякуючи ЗСУ, 15 серпня ми успішно розпочали новий навчальний рік в умовах війни у нашій країні. Перший місяць навчання продемонстрував професіоналізм, зібраність та синергію всього університету і факультету аграрного менеджменту, зокрема. НПП факультету помітно вдосконалили свої навички використання онлайн платформ та інструментів активізації роботи студентів (Menti, Kahoo, Jamboard), що вже стали невід’ємною частиною навчального процесу, і ще більш впевнено діляться своїми знаннями, напрацюваннями та досвідом з молоддю.
   Протягом першого місяця навчання у відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять НПП факультету провели 5 відкритих лекцій для студентів першого освітнього ступеню «Бакалавр».



   

    Розпочала цьогорічну естафету відкритих лекцій відповідальна від факультету аграрного менеджменту для здійснення контролю за якістю навчання доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Тюріна Альона Анатоліївна. В рамках загальноуніверситетської вибіркової дисципліни «Започаткування власної справи» для студентів випускного курсу ОС «Бакалавр» вона провела онлайн-лекцію на тему «Суб’єкти господарської діяльності». Спільно з студентами виділили плюси та мінуси одноосібного підприємництва, партнерства, корпорації, кооперації та державного підприємництва, розглянули різні види підприємств, визначили, що ж краще обрати при створенні власної справи ФОП чи ТОВ. Адміністрація факультету, студенти та колеги високо оцінили якість викладання, відзначили високий практичний досвід, організаційно-методичний та професійний рівень лектора (https://nubip.edu.ua/node/113608).


   

   30 серпня на факультеті було проведено одразу дві відкриті лекції для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3 курсу ОП «Менеджмент».
   Так, на 2 парі доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лобунець Тетяна Валеріївна провела лекцію на тему «Інвестиційний ринок. Аналіз інвестиційної привабливості» з дисципліни «Управління інноваційно-інвестиційною діяльністю». Лектор розкрила питання сутності інвестиційного ринку, взаємодії його складових та механізм функціонування; описала специфіку формування кон’юнктури інвестиційного ринку та основні чинники, що впливають на стан інвестиційного клімату; охарактеризувала складові інвестиційної привабливості: країни, галузей економіки, регіону та підприємства, а також показники аналізу її стану. Присутні зазначили, що лекція проведена згідно плану, відповідно до робочої програми та на високому професійному рівні (https://nubip.edu.ua/node/113688).


   

   А на 4 парі доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Міщенко Іван Анатолійович в рамках дисципліни «Marketing of foreign economic activity» познайомив студентів англомовної групи з особливостями стратегії виходу підприємства на зовнішні ринки, зокрема охарактеризував режими експорту та виходу на іноземний ринок, відмітив ключові аспекти інвестиційної маркетингової діяльності на зовнішньому ринку. Викладачі та студенти високо оцінили рівень володіння лектора англійською мовою, якість і доступність представленого матеріалу, застосування сучасних технічних засобів навчання та відзначили актуальність змісту поданого матеріалу (https://nubip.edu.ua/node/113802).

 

   2 вересня провідний доцент кафедри економічної теорії, д.е.н. Бутенко Віра Михайлівна провела відкриту лекцію з дисципліни «Економікс» на тему «Еластичність попиту та пропозиції» для студентів 2 курсу економічного факультету, що навчаються за освітньою програмою «Облік і оподаткування». Лектор вміло розкрила сутність понять попиту та пропозиції та їх ринкової взаємодії. Якість проведення лекції високо оцінили студенти, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, к.е.н. Тюріна А.А. та НПП кафедри економічної теорії, зокрема: завідувач кафедри, д.е.н., професор Талавиря М.П., к.е.н., доценти кафедри Власенко Ю.Г., Болгарова Н.К., Пащенко О.В., Гуща І.О. (https://nubip.edu.ua/node/113819).

    13 вересня доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Троян Аліна Василівна для студентів 3 курсу факультету аграрного менеджменту, ОП «Менеджмент» провела лекцію з дисципліни «Тайм-менеджмент» на актуальну тему «Цілепокладання в системі тайм-менеджменту». Студенти отримали низку сучасних інструментів, які використовуються для ефективного цілепокладання, зокрема вивчили методику дерева цілей, S.M.A.R.T. та колесом балансу. Заняття було проведено на високому науковому і методичному рівні, з використанням інтерактивних інструментів й одержало схвальні відгуки від студентів, завідуючої кафедрою та колег.

    Продовжуємо якісно надавати освітні послуги творцям майбутнього нашої країни!
   

   

      

к.е.н., доцент Тюріна А.А.
відповідальна для здійснення контролю за якістю навчання
від факультету аграрного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook