Студенти-курсанти 3 курсу 14 групи отримали настанови від куратора

11 вересня 2022, 10:00
Хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

   10 вересня відбулася онлайн-зустріч студентів-курсантів 3 курсу 14 групи з куратором групи, доцентом Юрієм Харкевичем. На заході були присутні всі студенти за виключенням одного, який в даний час виборює нашу незалежність на східних теренах держави.

   Юрій Олександрович наголосив студентам на необхідності відповідального ставлення до навчального процесу, відвідування очних, а згодом - дистанційних занять, неухильного дотримання заходів безпеки в гуртожитку та навчальних корпусах університету при оголошенні сигналу тривоги. Не оминув наставник і необхідності дотримання правил поведінки та проживання в гуртожитку. Юрій Олександрович також поцікавився у студентів щодо складнощів, які, можливо, в когось виникають під час проходження навчання.

   Також на зустрічі обговорили події в державі, пов'язані з відбиттям збройної агресії російської федерації проти нашої країни. Останні події з фронту вселяють надію на швидку перемогу української армії та звільнення української землі від загарбників. Дана тема особливо близька для студентів-курсантів, оскільки вони - майбутні офіцери Збройних сил України.

   Загалом атмосфера онлайн-зустрічі виявилася дружньою та пройшла в невимушеній обстановці. Наостанок спілкування куратор побажав майбутнім захисникам легкого та цікавого навчання та, звичайно, нашої перемоги! 

Микола Малюк, завідувач кафедри хірургії
і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook