На хвилі сучасності: тренінг з написання грантових заявок від викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

2 вересня 2022 року

 Використання проектного менеджменту, або як зараз всі говорять Project management, у своїй професійній діяльності є інструментом реалізації інноваційних задумів та високоефективною технологією управління. Для розбудови України саме зараз особливо актуальною є грантова діяльність і тут без проектного підходу не обійтися. І саме пошук відповіді на питання «Як правильно, а головне якісно скласти (написати) грантову заявку, особливо її фінансову частину, спонукало нас звернутися до фахівців.

 

   24 та 25 серпня 2022 р. ми стали учасниками дводенного тренінгу з написання грантової заявки від справжніх професіоналів, які мають неабиякий досвід в написанні проектних заявок та подальшої реалізації проектів. Спікерами заходу були доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук та доктор економічних наук, професор, в.о.зав.кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України Марина Миколаївна Дєліні.

 

   Тренінг об’єднав слухачів різних галузей. Проектних ідей, які актуально реалізовувати в нашій країни зараз, у нас достатньо: це і створення громадської організації допомоги дітям, які втратили батьків через війну, і організація підвищення кваліфікації лікарів при лікуванні інсультних станів, і реалізація інноваційних розробок в фармакології.

 

   В результаті нашої дводенної роботи ми структурували свої знання та зібрати цілісну картину написання проектної заявки, зупинившись на її фінансовій частині. Але для зустрічей такого плану два дні – це мало. Разом із отриманими знаннями, ми отримали від наших спікерів заряд позитиву і впевненості у якісному результаті реалізації наших проектних ідей, а також домовились про подальшу співпрацю.

 

   Всі учасники заходу подякували Лідії Василівні та Марині Миколаївні за високопрофесійний тренінг, а в думках позаздрили нинішнім студентам, які навчаються професії сучасності за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» у таких викладачів. Адже на сьогодні проектний менеджмент визнається найефективнішим інструментом ведення справ!


Наталія Красицька,
Представник оргкомітету освітніх заходів
ДУ Інститут радіаційної гігієни і епідеміології
Національногго наукового центру радіаційної
медицини НАМН України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook