Організовано розпочато новий навчальний семестр

17 серпня 2022 року

  Здобувачі вищої освіти різних факультетів активно включилися в навчальний процес у дистанційному форматі.

 
15 серпня 2022 р. на другій парі, відповідно розкладу навчальних занять, відбулось лекційне заняття з дисципліни «Менеджмент» для здобувачів 2 курсу 3 і 4 груп першого (бакалаврського) рівня вищої освіти факультету аграрного менеджменту.
 
 
Під час лекції доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Ольга Гогуля ознайомила студентів із структурою курсу, звернула увагу на особливості роботи із ЕНК навчальної дисципліни «Менеджмент», розміщеному на платформі ельорн; окреслила передумови виникнення науки управління, роль та значення менеджменту у розвитку сучасного суспільства, забезпечення
 

конкурентоспроможності підприємств.
 
Також на другій парі завідувачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського професором Балановською Тетяною Іванівною було проведено лекційне заняття з дисципліни «Менеджмент і маркетинг» (блок – менеджмент) для здобувачів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійними програмами «Економічна кібернетика» і «Цифрова економіка» (факультет інформаційних технологій), на якому студентів було ознайомлено з основними поняттями менеджменту.
 
На п’ятій і шостій парах професором кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Резнік Надією Петрівною були проведені лекційне і практичне заняття для здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти різних спеціальностей з вибіркової дисципліни «Логістика».
 
На сьомій парі доцентом кафедри Троян Аліною Василівною було проведено практичне заняття з вибіркової дисципліни «Управління персоналом» для здобувачів вищої освіти 4 курсу різних спеціальностей.
 Вдалого всім старту та успішного осіннього семестру, а також омріяної Перемоги для всієї України!
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook