Гармаш Анна обирає НУБіП - факультет харчових технологій, спеціальність "Громадське здоров’я"

12 липня 2022 року

 

      -       Вітаю. Представтеся, будь ласка, та розкажіть про себе.

     Я Гармаш Анна Вікторівна, цього року здобула повну загальну середню освіту. В мене не було сумнівів щодо вступу, я відразу розуміла що хочу навчатися саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 229 «Громадське здоров’я» (Нутриціологія здорового харчування).

   

 

     -       Чому Ви вирішили вступати у НУБіП України?

     Вибір професії – це надзвичайно велика відповідальність на все життя. Відповідальність перед собою. Полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях, саме своє «покликання».  Великий вибір спеціальностей, які є актуальними та високо ціняться в подальшому працевлаштуванні. Обирати щось нове – це завжди зворушлива мить, але мені здається, що з НУБіП України та з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК можливо все!  

    Я належу до династії харчовиків. Моя сім’я складається із фахівців різних галузей харчових технологій, саме тому я хочу стати частиною сімейних традицій та бути висококваліфікованим фахівцем в галузі харчового здоров’я.

 

     -       Чому Ви обрали саме цю спеціальність?

     Я обираю спеціальність «Громадське здоров’я» тому, що ця спеціальність, якої не було до недавнього часу в Україні, але за кордоном це престижна професія та спеціалісти високо оцінюється на ринку праці. Я вдячна, що ця спеціальність з’явилася в Україні, адже українці мають змогу навчатися вдома, в рідній країні! Зараз тема дому дуже актуальна, доторкнулася до кожного українця, тож вважаю цю змогу неоціненною. Також, не можу промовчати про нашу подальшу медицину та здоров’я українців. Коли Україна буде мати фахівців-нутриціологів, у людей в першу чергу  підвищиться рівень здоров’я, що є дуже важливим в житті.

 

    -       Яким Ви бачите себе після закінчення навчання на ОС «Бакалавра»?

     Я хочу вивчити тонкощі цієї галузі та стати професіоналом в ній і звичайно ж підкріпити свої знання дипломами про вищу освіту. І я вірю, що моє найближче майбутнє – це майбутнє відкритих дверей і шалених можливостей у вільній, незалежній і мирній Україні. Тож я впевнено крокую до свого щасливого майбутнього, докладаю багато зусиль, працюю, навчаюсь, мрію і, як кажуть, прокладаю шлях «через терни й до зірок!».

 

     -       Дякую Вам, Анна, за чудову бесіду. Бажаю успіхів у вступній компанії й  досягнення всіх поставлених цілей.

 

Лариса Баль-Прилипко, декан факультету
харчових технологій та управління
якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook