Нікіта Кобенко: «Для досягнення моєї мрії – я обираю найкращий в Україні факультет ветеринарної медицини НУБіП України!»

3 липня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Кожні батьки хочуть, аби їхні діти були здоровими, щасливими та успішними. Вибір майбутньої професії – є чи не найважливіший крок у житті кожної людини. Тому, багато школярів та їхніх батьків починають цікавитися закладами вищої освіти України, де готують фахівців за обраною спеціальністю. Дуже приємно, що саме свій вибір Нікіта Кобенко відає спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Під час екскурсії факультетом ветеринарної медицини Нікіта ознайомився із його структурою, розказав про себе і поділились своїми враженнями.

   - Розкажіть про себе і чим цікавитесь.
   - Мене звати Нікіта Кобенко. Я проживаю у м. Києві. Відвідую театральні курси та мають за плечима великий спортивний досвід: плавання, гірські лижі (маю нагороди), ролики, танці. Дуже люблю тварин.

   - Чому Ви зацікавилися навчанням саме на факультеті ветеринарної медицини?
   - Зацікавленість тваринним світом у мене була з самого дитинства. Мене завжди оточували тварини. Нині я є власником вражаючої колекції рептилій: тридцять три гекони та п’ять ящірок (Gekko gecko , Eublepharis macularius , Hemitheconyx cavdicinctus , Gekko Vittatus, Pogona vitti ceps).

 

   

   Я переконаний, що вивчення цієї спеціальності у вашому університеті забезпечить мені повне розуміння наукових методів та теорій у галузі ветеринарної медицини. Крім того, це підготує мене до будь-яких індивідуальних та колективних досліджень пов’язаних з екзотичними тваринами. Тому я відчуваю, що здобути саме такі знання та навички зможу у «НУБіП», який є одним із провідних університетів України.

   - Звідки Ви дізналися про факультет ветеринарної медицини НУБіП України?
   - Про факультет ветеринарної медицини НУБіП України, я дізнався з соціальної мережі Facebook, коли проводив пошук цікавої інформації про тварин. Хочу зазначити, що дана сторінка є досить цікавою і на ній висвітлено величезну кількість інформації.

   - На що Ви звертали увагу під час вибору університету?
   - У першу чергу, на рейтинг Університету. Добрі відгуки про викладачів та якість підготовки фахівців на факультеті ветеринарної медицини. Мені було важливо ознайомитись з матеріально-технічною базою факультету ветеринарної медицини. На сайті факультету я побачив величезну кількість інформації про факультет, тому вирішив приїхати безпосередньо до Університету і побачити все своїми очима.

   - Яке у Вас враження від знайомства з факультетом і його структурними підрозділами?
   - Мені дуже сподобався факультет ветеринарної медицини та університет в цілому. Я ознайомився із територією університету, а у 12 навчальному корпусі відвідав навчальні лабораторії та лекційні аудиторії. Мене дуже вразив музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка з його величезною кількістю унікальних препаратів, секційні зали, де займаються студенти.
   Також приємно було відвідати ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» з клінікою дрібних і продуктивних тварин: лабораторії для дослідження крові та банк крові, госпіталь для тварин, кабінети УЗД- та рентгенодіагностичних досліджень.

   Хочу зауважити, що людина може досягати успіху або бути дуже успішною в тих речах, які їй подобається, а ветеринарія – це саме та галузь, яку мені дуже подобається вивчати і я прагну дізнатися про неї як найбільше. Я дуже хотів би отримати можливість поглиблено вивчати ветеринарну медицину, покращувати своє розуміння і навички з теорії та практики ветеринарної діяльності. З нетерпінням чекаю вступу до НУБіП України.

   - Нікіта, що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?
   - У першу чергу, міцного здоров’я, закінчення війни і нашої перемоги та найшвидшого повернення до безпечного і мирного життя. По-друге, успішного складання національного мультипредметного тесту. По-третє, упевненості в собі та реалізації всього задуманого. Нехай щастить!

   Дякуємо Нікіті за те, що відвідав наш Університет, і бажаємо успішно вступити на омріяну спеціальність.

Розмову провів Тарас Савчук,
заступник декана ФВМ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook