Уведено в дію "Тимчасовий порядок реалізації прав на внутрішню академічну мобільність у НУБІП України здобувачів вищої освіти із ЗВО, які розташовані на тимчасово окупованих територіях або зруйнованих у результаті ведення воєнних дій на території України"

29 червня 2022, 14:00

Уже п’ятий місяць продовжується героїчна боротьба України з російською агресією. Не зважаючи на воєнний стан в країні, держава дбає про своє майбутнє, піклується, щоб студенти, які навчалися в закладах вищої освіти (ЗВО), що розташовані на тимчасово окупованих територіях або зруйнованих у результаті ведення воєнних дій на території України, мали змогу продовжувати навчання у діючих найкращих університетах.

Не стоїть осторонь від вирішення цієї проблеми і наш Університет. "Тимчасовий порядок реалізації прав на внутрішню академічну мобільність у НУБІП України здобувачів вищої освіти із закладів вищої освіти, які розташовані на тимчасово окупованих територіях або зруйнованих у результаті ведення  воєнних дій на території України" було розглянуто і затверджено вченою радою НУБіП України (протокол № 10 від 22 червня 2022 р.) і введено в дію наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 24.06.2022 р. № 419 з дати підписання наказу (завантажити). Перед цим, працівники підрозділів, що підпорядковані проректору з науково-педагогічної роботи Василю Шинкаруку, відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України (лист від 18.03.2022 № 1/3507-22), розробили проект цього порядку, який пройшов обговорення на сайті та на навчально-методичній раді.

У Тимчасовому порядку для його виконання регламентовано обов’язки відповідальних осіб, а саме:

  • деканів факультетів і директорів ННІ спільно з гарантами освітніх програм;
  • завідувачів кафедр спільно з науково-педагогічними працівниками;
  • начальника навчального відділу;
  • директора наукової бібліотеки.

З повним текстом Тимчасовому порядку можна ознайомитися на сайті університету (https://nubip.edu.ua/node/12654) у розділі «Освітня діяльність», рубриці «Положення».

Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook