Підписано Меморандум про партнерство та співробітництво в молодіжній сфері

23 червня 2022 року
     21 червня у закладі підписано Меморандум про партнерство та співробітництво в молодіжній сфері між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Київським молодіжним центром.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України – кузня кадрів держави, оскільки дає освіту молоді за двадцять однією галуззю знань. Сьогодні випускник університету – високоякісний фахівець, який комфортно почуває себе на ринку праці. Такі високі показники досягаються завдяки злагодженій роботі колективу закладу, для якого успішне майбутнє студентської молоді – пріоритет. У програмі розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України «Голосіївська ініціатива – 2025» передбачено «забезпечення повноцінного розвитку молоді, охорона і зміцнення її фізичного, психічного та духовного здоров'я, захист соціальних прав, формування особистості шляхом патріотичного, правового, екологічного виховання, утвердження в учасників освітнього процесу моральних цінностей, соціальної активності, громадянської позиції та відповідальності, здорового способу життя, вміння вільно мислити та самоорганізовуватися в сучасних умовах, створення необхідних умов для реалізації учасниками освітнього процесу їхніх здібностей і талантів, збереження та примноження моральних, культурних, наукових цінностей і досягнень суспільства, поширення знань серед населення, підвищення освітнього і культурного рівня громадян». Так, 21 червня ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко та директор Київського молодіжного центру Ярослав Шуляков підписали Меморандум про партнерство та співробітництво в молодіжній сфері.

 
     Предметом Меморандуму є співпраця у сфері організації та проведення навчально-просвітницьких заходів для студентської молоді, створення умов та можливостей для всебічного професійного та особистісного розвитку, зростання і самореалізації студентської молоді, популяризації проактивності, сприяння цілісному розвитку і лідерському становленню студентської молоді, формуванню громадянського суспільства, підтримки громадянських та соціальних проєктів у молодіжній сфері, виконання програм і здійснення заходів, сприяння інтелектуальному, моральному, духовному розвитку студентської молоді, реалізації її творчого потенціалу, працевлаштуванню та зайнятості молоді у вільний від навчання час, популяризації молодіжного підприємницького руху, формуванню екологічного та здорового способу життя в молодіжному середовищі.
     Київський молодіжний центр –  згуртована, інноваційна та відкрита платформа для молоді, яка сприяє розвитку особистостей, здатних створювати майбутнє громади міста Києва та суспільства в цілому. Також відбулась зустріч  представників НУБіП України на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергієм Квашею з представниками Київського молодіжного центру, в ході якої сторони обмінялися баченням реалізації майбутніх спільних проєктів у напрямках національно-патріотичного виховання, розвитку волонтерства та ін.
     Гості мали змогу відвідати декілька перлин як НУБіП України зокрема, так і Голосієва загалом – Ботанічний сад університету та унікальний музей анатомії, екскурсію яким провів голова профкому студентів і аспірантів НУБіП України, доцент кафедри анатомії, гістології та патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Олексій Мельник.
 
Сергій Михнюк,
начальник відділу виховної роботи

та студентських справ ННЦ ВР і СР 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook