«Осінній бал»: оголошено короля та королеву факультету екології і сталого розвитку

17 жовтня 2014 року

     15 жовтня 2014 року о 18.00 вечора в центральній студентській їдальні відбувся «Осінній бал» присвячений 10-річчю факультету екології і сталого розвитку. Атмосфера свята була інтригуючою, цікавою та чарівною. Початок осіннього балу запам’ятався неймовірно казковими та по-справжньому осінніми експозиціями, які представили студенти факультету екології і сталого розвитку. Кожна група в свою осінню експозицію вклала частинку золотої осені з чарівним жовто-оранжевим й червоним листям та гарними квітами, частинку душі та молодості, а також намагалися продемонструвати в експозиціях екокультуру розвитку суспільства.

  

     «Осінній бал», як і годиться розпочали з чарівного вальсу, в якому взяли участь 8 пар студентів 1 курсу, після якого з привітальним словом виступила чарівна та молода декан факультету екології і сталого розвитку Рибалко Юлія Володимирівна. Вона висловила слова подяки всім студентам, колегам та гостям свята, побажала міцного здоров’я, благополуччя, фінансової стабільності, розвитку та росту, приємно провести час і насолодитися програмою балу.

     На святі на студентів та викладачів факультету чекали приємні несподіванки. Протягом «Осіннього балу» студентів було нагороджено у номінаціях, зокрема «Дівчина/хлопець місяця»: «Грудень» — Лапицький Вадим та Бондаренко Дар’я; «Січень» — Самчук Микола та Порхун Ольга; «Лютий» — Майорко Віктор та Бірук Олена; «Березень» — Дятлов Дмитро та Матвійчук Наталія; «Квітень» — Крайнюк Олег та Шишанова Катерина; «Травень» — Бараннік Артем та Юхименко Вікторія; «Червень» — Боровий Богдан та Шемет Аліна; «Вересень» — Бабка Роман та Смакал Юлія; «Жовтень» — Шевчук Андрій та Сташевська Інна.

     Впродовж осіннього балу з привітальними словами виступили декан факультету біотехнології Коломієць Ю.В., декан факультету захисту рослин Сикало О.О., завідувач кафедри загальної екології і безпеки життєдіяльності Гайченко В.А., завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю Чайка В.М., завідувач кафедри ботаніки Якубенко Б.Є., виконуючий обов’язки завідувача кафедри ландшафтної екології і заповідної справи Павлюк С.Д., заступники декана факультету екології і сталого розвитку Наумовська О.І і Строкаль В.П. Вони побажали адміністрації, науково-педагогічним працівникам та всім студентам факультету бадьорості, здоров’я, багато сміху, процвітання та успіху у всіх справах.

     Жоден із присутніх на святі не був залишений без уваги, адже кожен отримав подарунок у безпрограшній лотереї, насолодився святковим фуршетом та отримав оригінальний, смачний та солодкий, як саме кохання сюрприз — Шоколадний фонтан з фруктами.

 

 

 

     За результатами 10-річної праці та голосування студентів і науково-педагогічних працівників під час свята було нагороджено активістів серед студентів факультету. Зокрема, дипломи отримали у номінаціях: «Відкриття факультету» — Андрусенко Андрій, «Справжній студент» та «Я все встигну і все зможу» — Епельбойм Олена, «Зірка факультету» — Швидка Юлія, «Далі «vk.com» справа не дійшла» — Чуприна Дарина, «Душа факультету», «Совість факультету» та «Палочка-виручалочка» — Шишанова Катерина, «Все і відразу» — Шевчук Андрій, «Голос факультету» — Пацера Анна, «Майстер танцю факультету» — Юхименко Вікторія, «Сила факультету» — Нікітін Ярослав, «Чарівність факультету» — Шемет Аліна, «Я б з ним пішов у розвідку» — Бабка Роман.   

    На святі дійсно панувала казково-чарівна атмосфера, адже програма «Осіннього балу» була надзвичайно насиченою та цікавою. Студенти вітали факультет піснями, танцями, авторськими віршами й поезіями. Приємною несподіванкою для викладачів було нагородження їх дипломами у номінаціях за результатами голосування студентів в рамках «Осіннього балу» а саме: «Душа факультету» та «Палочка-виручалочка» отримала доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Наумовська О.І.; «Совість факультету» — доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Строкаль В.П.; «Радість студентських очей» — асистент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Кучеренко Ю.А.; «Хочемо бути на неї схожими», «Без Вас, як без рук» та «Людина року» — декан факультету екології і сталого розвитку, доцент Рибалко Ю.В.; «Мозок факультету» — завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю, професор Чайка В.М.; «Скарбниця знань» — завідувач кафедри загальної екології і безпеки життєдіяльності, професор Гайченко В.А.; «Голлівудська посмішка» — доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Бережняк Є.М.; «Чарівність факультету» — доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Рубежняк І.Г.; «Майстер на всі руки» — старший лаборант кафедри екології агросфери та екологічного контролю Хітренко В.М.

     Ніхто і не помітив, як свято підійшло до кінця і наступив час оголосити короля та королеву «Осіннього балу», якими було обрано студента 4 курсу 1 групи Майорка Віктора та студентку 2 курсу 2 групи Бондаренко Дар’ю.

Інформаційний відділ факультету

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook