Державний іспит студентів 4-го курсу професійно-орієнтованої групи «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» пройшов успішно

11 червня 2022 року
    7 червня 2022 року відбувся державний іспит для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» професійно-орієнтованої групи «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

     Іспит відкрив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який зачитав наказ ректора, представив екзаменаційну комісію та побажав успішного проходженні іспиту. Цього року до складу комісії входили: голова комісії – д.е.н., доц. Віталій Луцяк, члени комісії – д.е.н., проф. Марина Дєліні, к.е.н., доц. Діброва Л.В., к.е.н., доц. Гаврилюк В.П. та секретар комісії – к.е.н., доц. Харченко А.А.

     Враховуючи сьогоднішні реалії воєнного стану в Україні, державний іспит відбувся в дистанційному режимі на платформі elearn. Всі студенти вчасно розпочали виконувати завдання та показали відповідальне ставлення до підготовки, адже результат всієї групи був позитивним. По завершенню іспиту комісія приступила до перевірки робіт й відзначила високий рівень підготовки студентів. Наприкінці, голова комісії Віталій Луцяк оголосив результати, відмітив якість екзаменаційних робіт та подякував всім за уважність та наполегливість у виконанні завдань.

     Від себе хочемо також привітати наших бакалаврів із завершенням важливого етапу в їхньому житті! Побажати успішної реалізації всіх задумів!

     Чекаємо кожного з вас у магістратурі за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

 

Марина Дєліні,
в.о. завідувача кафеди виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook