Міжнародна науково-практична конференція «Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя»

15 травня 2022 року
     12 травня 2022 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя» у ВП НУБіП України «Ніжинському агротехнічному інституті», де викладачі ВСП «Бобровицького фахового коледжу імені О. Майнової НУБіП України» прийняли активну участь, зокрема: Філатова В.Л., Євенко Т.І., Майданюк О.В., Соловей О.Ю., Кімейчук І.В., Ткаченко С.В.

     Метою проведення науково-практичної конференції був розгляд проблем та перспектив розвитку науки в сучасних умовах, налагодження співпраці та обміну досвідом між науковцями та практичними працівниками різних країн.

     Відкрив конференцію к.п.н., доцент, заслужений працівник народної освіти України, відмінник освіти України, відмінник аграрної освіти та науки, директор ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» Лукач Василь Степанович, який привітав учасників заходу та побажав цікавої дискусії. Наступним до учасників звернувся Кваша Сергій Миколайович, д.е.н., професор, академік НААН, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України, який привітав учасників конференції та відмітив, що виклики сьогодення змусили перенести конференцію, оскільки вона була запланована на 14 квітня 2022 року, внаслідок військової агресії росії проти України всі учасники змушені спілкуватися лише онлайн. Сергій Миколайович виступив з доповіддю на тему «Глобальні виклики України в контексті формування продовольчої безпеки».

     Шинкарук Лідія Василівна, д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України, професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України виступила із доповіддю на тему «Можливість інклюзивного розвитку і продовольча безпека», в якій відмітила, що в сучасних економічних умовах забезпечення належного рівня продовольчої безпеки сільськогосподарських підприємств є передумовою сталого розвитку сільських територій, підвищення рівня зайнятості та основою в цілому забезпечення безпеки держави.
     Дуже цікавими та актуальними були виступи інших спікерів. На завершення відбулося підбиттям підсумків конференції, всі присутні змогли поспілкуватися з міжнародними експертами та отримати відповіді на питання, що виникли в ході дискусії.

     Проведена Міжнародна науково-практична конференція «Глобальні та національні тенденції у галузі наук про життя» була насичена цікавими й змістовними доповідями, науковою дискусією, за що велика вдячність усім учасникам заходу.
     Сподіваємось, що в найближчий час буде Перемога та запанує Мир в Україні і ми всі будемо мати можливість брати участь у цікавих та змістовних заходах спрямованих на відбудову і розвиток нашої держави!

Євенко Тетяна,
завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВСП
«Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової
НУБіП України», методист коледжу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook