Народний театр «Березіль»: «У час війни ранки починаються не з кави...»

14 квітня 2022 року
     Ще зовсім недавно більшість із нас думали, що війна, як писала Ірина Жиленко, живе десь далеко, у похмурих, із вікнами, забитими хрест-навхрест, будинках, які стоять між двома дворами, виставивши у сусідній двір величезні діри у стінах… А ще згадували слова бабусь і дідусів: «Переживемо все, дав би Бог, щоб не було війни…»
    А війна прийшла на нашу землю звідти, звідки бабусі і дідусі не чекали. І тепер наші ранки починаються незвично, не так, як завжди. Наприклад, не з кави:
 

     А ще, тепер кожен українець розуміє, що його ім'я – горде і величне, як горда і велична наша маленька Велика Україна, яка боронить себе (та й увесь світ) від рашиста-окупанта:
 
 
     І так приємно, що серед сусідів (не тих, які називали себе братами, а серед простих сусідів, які живуть поруч) є супер-люди, які начебто буденно, але мужньо роблять прекрасні справи:
 
 
     Ми розвеселимо Україну, ми переконані у цьому! І буде мир!
 
 
     Ось так щиро і натхненно про перемогу і мир говорять зараз учасники студентського народного театру «Березіль» під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Наталії Тітенко. Перемога прийде! Все буде Україна!
 
Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook