В ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося чергове засідання вченої ради

25 березня 2022 року
НУБіП України

24 березня в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося чергове засідання вченої ради ННІ на якому розглядали особливості навчального процесу в умовах війни, обговорили можливі шляхи завершення навчального процесу випускників ОКР "Бакалавр", а також перспективи та плани діяльності інституту в подальшому.

Засідання вченої ради розпочалося із трагічної новини про смерть нашого співробітника, колеги Романа Сендзюка, який "пішов у вічність" на 60-му році життя. Учасники вченої ради вшанували його хвилиною мовчання.

Заступники директора Галина Домашовець та Олександр Соваков доповіли про особливості навчального процесу в умовах війни. В ході обговорення навчального процесу розглянули питання щодо основних моментів навчання в складних умовах війни - виконання практичних та лабораторних робіт, курсових проектів та бакалаврських кваліфікаційних робіт. 

За результатами обговорення вирішили порушити перед вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України клопотання про тимчасову заміну бакалаврської кваліфікаційної роботи на проведення атестаційного комплексного екзамену для випускних курсів повного та скороченого термінів денної і заочної форм навчання освітнього ступеня «Бакалавр».

Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Роман Василишин доповів про особливості наукової діяльності в поточних умовах. Зокрема було зазначено, що наукові проекти продовжують виконуватися відповідно до розроблених робочих програм, НПП повинні подовжувати наукову діяльність, готувати публікації, заявки, брати участь в конференціях. 

 Миру нашій Україні! Разом до перемоги! Все буде Україна!

 

Секретар вченої ради ННІ ЛіСПГ,

Ганна Бойко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook