СТУДЕНТИ 3 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ УСПІШНО ОСВОЮЮТЬ ДИСЦИПЛІНУ «ПАТОФІЗІОЛОГІЯ ТВАРИН»

24 березня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Навіть у цей непростий для нашої країни час, викладачі кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка підтримують регулярний зв'язок із студентами та згідно з навчальним розкладом проводять дистанційно заняття з дисципліни «Патофізіологія тварин»

 

Основна мета дисципліни - пізнання основних закономірностей виникнення, розвитку та завершення патологічних явищ в організмі тварин. Отримані знання з дисципліни дають змогу лікарю ветеринарної медицини зрозуміти механізми перебігу тих чи інших патологічних процесів в організмі тварин.

 

 

У навчанні студентам надають допомогу науково-педагогічні працівники кафедри академік Анатолій Мазуркевич, старші викладачі Тарас Савчук, Руслана Постой та Роман Бокотько, які постійно контактують із студентами, надаючи консультацію з необхідних питань. Студенти використовують електронний навчальний курс дисципліни «Патофізіологія тварин», який розміщений на платформі Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1777).

  

 

Також, педагогічні працівники читають лекції та постійно проводять обговорення відповідних тем у формі відео-конференції з використанням платформи Webex та Zoom .

Згідно аналізу відвідуваність дисципліни «Патофізіологія тварин» студентів 3 курсу повного терміну становить від 58 до 72 %.
Наданий час студенти дистанційно за допомогою педагогічних працівників опрацьовують теми «Патофізіологія серцево-судинної системи» та «Патофізіологія дихальної системи». Впевнені, що після закінчення війни та нашої перемоги дистанційний матеріал ми закріпимо практично.

  

 

У цей не простий час студенти з розумінням і сумлінністю ставляться до занять, адже розуміють що без знань і умінь не зможуть допомогти нашій державі. Тому вчитися потрібно заради майбутнього, щоб відновлювати, розбудовувати та розвивати економіки нашої держави.

З нетерпінням чекаю закінчення війни і повернення до нормального мирного життя.

Ми обов’язково переможемо!
Всім мирного неба над головою!
Слава Україні!

Тарас Савчук,
старший викладач кафедри хірургії і
патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook