Університет дякує партнерам і друзям за благодійну продовольчу допомогу

11 березня 2022, 22:00
м. Київ

       Колектив університету, ректорат і особисто ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, академік Національної академії педагогічних наук України Станіслав Ніколаєнко, дякує Всеукраїнському благодійному фонду " Відродження нації" - керівникам Інні Яровій, Павлу Сідуну, Володимиру Хвищуку, колективу Луцкого Національного технічного університету, на чолі з ректором Іриної Вахович та всім організаціям і небайдужим громадянам, хто долучився до акції і які надали благодійну гуманітарну продовольчу  допомогу студентам і працівникам університету, з метою запобігання гуманітарної катастрофи.

     За дорученням ректорату благодійну продовольчу допомогу прийняв проректор з науково-педагогічної роботи і розвитку академік Національної академії аграрних наук України Сергій Кваша, директор студентського містечка Сергій Стецюк, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський.

 

    Станіслав Миколайович зазначив, Ваші добрі благодійні справи не залишаються непоміченими, вони залишаться на вічно в серцях і душах наших студентів і викладачів нашого університету – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги в сучасних умовах війни і наростаючої гуманітарної катастрофи.

    Ми, всі упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників нашої держави. Особливо надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, але і даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

   Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки в скрутний час, нашого студентського і педагогічного колективів університету.

Пресслужба.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook