За участі науковців факультету відбулось чергове засідання Президії Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України

21 лютого 2022, 9:20

18 лютого 2022 року відбулось чергове засідання Президії Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України.

У засіданні взяли участь викладачі кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого: професор Ігор Калінін – член Президії, координатор наукового відділення хімії та біології і доцент Валерій Цвіліховський – член координаційної ради вказаного відділення.


Під час засідання було обговорено питання про конкурсні платформи та заходи для учнів-членів МАН, про проведення ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів МАН у рамках Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН 2021-2022 навчального року, Положення про координаційну раду та актуальні вектори науково-освітнього партнерства в системі МАН України.

Таким чином, під час засідання та обговорення окреслено нові завдання і перспективи роботи, що сприятимуть популяризації та активізації дослідницької діяльності учнівської молоді Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України, можливістю залучення викладачів кафедри та факультету до співпраці з обдарованими учнями і активізації профорієнтаційної роботи.

Завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин
імені академіка М.Ф. Гулого, професор Віктор Томчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook