Ковалець Ганна мріє вступити на факультет тваринництва та водних біоресурсів та вирішити одну із глобальних проблем людства

16 лютого 2022 року
  • Представтеся та розкажіть про себе.

— Мене звати Ковалець Ганна, і я закінчую 11 клас. Проживаю в селі Балашівка, Березнівського району, Рівненської області.

  • Чому обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України та спеціальність технологія виробництва і переробки продукції тваринництва?

— Вибір майбутньої професії – це серйозне рішення у житті кожної людини, до якої ми готуємося протягом багатьох років. І тут важливо почути своє серце та розум, а не те, що нав’язують нам батьки та знайомі, прислухатися потрібно, але вибір завжди за тобою! Тому до вибору університету та спеціальності я підходжу дуже критично та відповідально, зважуючи всі за та проти. Адже варто розуміти, що від правильного вибору професії залежить твій подальший успіх. На моє рішення вплинули і мої особисті зацікавлення: біологія, поведінка тварин – одна із моїх улюблених тем, і, також, поради друзів, які навчаються у НУБіП України. Також на моє рішення вплинула розповідь співробітників вашого університету у нас у школі і саме обсяг фінансування, що значно перевищує інші університети та можливості, що відкриваються при цьому.

  • Звідки дізналися про університет?

— Про університет я дізналася від своїх знайомих, які там навчалися та навчаються, також багато інформації є на офіційному сайті університету та соціальних мережах, саме там я і ознайомилася ближче з університетом та факультетами. Остаточно вирішила віддати перевагу цьому університету після розповіді, що проводили викладачі на одному із уроків.

  • Що очікуєте від навчання?

— На даний момент мені хочеться якоїсь практики, роботи із тваринами, дослідження за ними. Проте не звичайної біології під мікроскопом, а тієї, яка принесе користь людям і вирішить одну із актуальних проблем людства, наприклад «голод у світі». Також очікую професіоналізму від викладачів, сучасного підходу до навчання та можливості працевлаштування, як в Україні, так і за кордоном, ну і звичайно ж активного студентського життя.

  • Які плани на майбутнє?

— Маю великі плани та цілі на цей рік, найголовніша з яких стати студентом спеціальності технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Першим пріоритетом для мене є Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет тваринництва та водних біоресурсів!

  • До зустрічі в дружній родині факультету тваринництва та водних біоресурсів.

Розмову вела Ісько Ольга,
асистент кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook