09.02.2022 р. о 08.30 год. відбудеться відкрита лекція на тему: «Предмет і завдання, основні поняття дисципліни "Етика та культура харчування"» (лектор – асистент кафедри культурології Невмержицька О.М.)

4 лютого 2022 року

 09.02.2022 р. о 08.30 год. відбудеться відкрита лекція на тему: «Предмет і завдання, основні поняття дисципліни "Етика та культура харчування"» (лектор – асистент кафедри культурології Невмержицька О.М.)

 

Посилання на Zoom - конференцію: https://us05web.zoom.us/j/3666024099?pwd=UnY1dzFWUU8reUNhOWNzL3ZPRlZ5QT09

 

     Ідентифікатор конференції: 366 602 4099

     Пароль: 4099

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook