Триває ініційована кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук робота онлайн-курсів з підготовки до складання ЄФВВ

4 лютого 2022 року

4 лютого відбулась нова онлайн-зустріч студентів НУБіП, які навчаються на четвертому курсі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та готуються до складання Єдиного фахового вступного випробування. Відбулось заняття на тему: «Політична влада як суспільне явище», яке було проведено доцентом кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сєкуновою Юлією.
Студенти-міжнародники розглянули та повторили ключові поняття і види політичної влади. На лекції було охарактеризовано концепції політичної влади, в тому ж числі, було проаналізовано ознаки, основні функції, ресурси та механізми реалізації політичної влади. Студенти змогли порівняти та знайти спільне і відмінне понять політична влада та державна влада.

     

Зустріч відбулася в інтерактивному форматі діалогу, коли студенти ділилися з лектором своїми оцінками окреслених питань, намагаючись більш повно та ґрунтовно сформувати власне бачення.
Мета цих курсів не лише в допомозі випускникам успішно скласти ЄФВВ, а й сформувати особистісне бачення себе як громадянина, який в майбутньому буде впливати на розвиток своєї держави на основі набутих знань.

Бажаємо студентам успішно скласти іспит ЄФВВ

спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»!

 

 


Юлія Сєкунова,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook