Випускники агробіологічного факультету отримали дипломи магістра

26 грудня 2021 року

Всі так довго чекали цього моменту, а він пролетів за секунду... П’ять з половиною років навчання, скільки недоспаних ночей, скільки пролито сліз, скільки зданих заліків, екзаменів та курсових робіт, скільки пережито радісних і не дуже моментів. Все відразу навіть і неможливо згадати…

24 грудня отримали путівку в життя випускники агробіологічного факультету, які навчалися за освітніми програмами «Агрономія», «Агрохімія і ґрунтознавство», «Агрохімсервіс у прецезійному агровиробництві», «Селекція і генетика с.-г. культур» та спеціальністю «Садівництво і виноградарство». Для наших випускників цей день дійсно особливий. Це своєрідна межа, після якої відкриваються нові можливості та перспективи професійного зростання.

Для випускників цей день, свято вручення дипломів, назавжди залишиться палким спогадом у їхніх серцях. Магістрів прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. З вітальним словом до випускників звернувся начальник навчального відділу Ярослав Рудик, який побажав винуватцям свята бути успішними людьми, хорошими фахівцями, не зупинятися на досягнутому. Ярослав Михайолович особисто вручив випускникам дипломи з відзнакою.

Директор наукової бібліотеки Тетяна Кіщак нагородила кращих читачів  бібліотеки Анну Сенчило та Оксану Семенюк.

З привітальними та напутніми словами до випускників звернулися голова ради роботодавців директор агрофірми "Колос"- Леонід Центило, завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва, професор Віктор Бикін, завідувач кафедри рослинництва, професор Світлана Каленська, завідувач кафедри садівництва, доцент Борис Мазур та декан агробіологічного факультету, професор Оксана Тонха.

Бувший студент агробіологічного факультету, доцент кафедри рослинництва, а сьогодні представник компанії BASF - Євгеній Качур, привітав із святом і запросив випускників та студентів старших курсів на стажування у компанію.

Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній разом з деканом вручили магістрам грамоти за досягнення у навчанні, культурно-масовій роботі та спорті.

Від випускників з вітальними піснями та віршем виступили Анна Сенчило, Остап Жигало та Любов Панченко.

З вітальним словом до магістрів та подякою до викладачів звернувся батько випускниці – Євгеній Сенчило.

Після цього декан факультету Оксана Тонха зачитала наказ №1131 «Про закінчення навчання» магістрів. Дипломи випускникам вручав декан і викладачі випускових кафедр факультету.

Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти 1 курсу агробіологічного факультету – Єлизавета Титенко, Володимир Суржиков, Ангеліна Волощук та Єлизавета Баранова.

Колектив агробіологічного факультету щиро вітає винуватців свята і бажає подальших успіхів!!!

 

Віра Кутовенко,
доцент кафедри овочівництва і закритого грунту
фото – Сергій Смик, доцент кафедри агрохімії
та якості продукції рослинництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook