У Немішаївському фаховому коледжі прозвітували про діяльність колективу за 2021 рік

14 грудня 2021 року
     14 грудня 202 року в актовій залі будинку культури Немішаївського фахового коледжу відбулися збори трудового колективу, на якому заслухали звіт директора Володимира Альохіна «Аналіз роботи учасників освітнього процесу коледжу за 2021 рік». Збори проходили в змішаному форматі з урахуванням карантинних вимог – частина колективу була присутня в залі, а частина – онлайн. Участь в конференції взяв ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко.

     На зборах були присутні члени Наглядової ради коледжу Юрій Жук, заступник декана факультету ветеринарної медицини НУБіП України, Олександр Петрук, начальник Бородянського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Київській області, роботодавці та запрошені – Микола Фурдига, директор Інституту картоплярства НААН України, Олена Лазутіна, начальник відділу освіти Немішаївської ОТГ, голови Ради роботодавців відділень – Раїса Михайлова, директор ТОВ «Фірма «Фавор», Володимир Марковський, директор ветеринарної клініки «Зооветцентр», Руслан Данченко, керівник навчального центру ДТЕК «Київські регіональні мережі».
     Перед початком зборів директор коледжу мав змогу продемонструвати ректору та гостям досягнення колективу, провівши невелику екскурсію. Відвідали НВЛ «Колекційно-дослідне поле», «Квітникарство», спортивний комплекс, студентські гуртожитки, лабораторію рентгендіагностики тварин, НВЛ «Молока і молочних продуктів», де провели дегустацію молочної продукції, виготовленої з продукції власного виробництва.
     Всі гості відмітили вагомі позитивні зрушення в коледжі за поточний рік. Приємним доповненням до зборів стали виступи юних артистів студії танцю «Арт-Драйв» та дипломанта Всеукраїнських та міжнародних конкурсів співака естрадного та академічного вокалу Павла Стадника.
     Володимир Альохін у своєму виступі проаналізував роботу колективу щодо покращення матеріально-технічної бази та інфраструктури коледжу, роботу відділень, циклових комісій, структурних підрозділів, щиро подякував за самовіддану і натхненну роботу, спрямовану на досягнення високої якості освіти, підготовку кваліфікованих фахівців та формування національно свідомої, інтелектуально потужної, духовно зрілої молоді.
     Відбулося активне обговорення звіту та розгляд інших важливих питань, зокрема, про виконання Закону України «Про запобігання корупції», звіт про роботу профспілкового комітету та ревізійної комісії з фінансової діяльності профспілки у 2021 році.
     В обговоренні звіту активну участь взяли не лише співробітники коледжу, а й студенти, роботодавці та гості. Про роботу органів студентського самоврядування звітувала голова студради Ткаченко Владислава.
     Ректор Станіслав Ніколаєнко високо оцінив здобутки і досягнення колективу коледжу за поточний рік в непростих економічних і епідеміологічних умовах і запевнив, що всебічно сприятиме у вирішенні актуальних питань. Звернув увагу на необхідність радикальних змін у профорієнтаційній роботі, на активізацію співпраці з бізнесом, розвиток міжнародних зв’язків, на розвиток виробництва і його рентабельність.
     На зборах підведено підсумок діяльності, схвалено звіт директора, позитивно оцінено роботу та зазначено конкретні досягнення трудового колективу, окреслено стратегічні завдання на 2022 рік щодо забезпечення високої якості надання освітніх послуг, ефективної профорієнтаційної роботи.
     Діяльність коледжу у 2021 році спрямувати на удосконалення виховної роботи, студентського самоврядування та особистісного розвитку молоді, оновлення матеріально-технічної бази, забезпечення фінансової стійкості. Сподіваємося, що Новий 2022 рік принесе всім нам мир, добробут, успіх і процвітання!
 
Олена Кищук,

соціальний педагог 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook