План проведення відкритих лекцій на факультеті ветеринарної медицини в осінньому семестрі 2021/2022 навчального року виконано в повному обсязі

10 грудня 2021 року
Згідно графіка проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2021/2022 навчального року, на листопад місяць була запланована одна лекція, на грудень – дві. 18 листопада 2021 року відбулася відкрита лекція доктора ветеринарних наук, професора кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька Світлани Ткачук на тему "Ветеринарно-санітарна експертиза і санітарна оцінка меду та інших продуктів бджільництва" з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва» для студентів 3 курсу скороченого терміну навчання ОС «Бакалавр».

2 грудня 2021 року була прочитана відкрита лекція доцентом кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Віктором Шевчуком на тему «Туберкульоз» для студентів 3 курсу, які навчаються за скороченою програмою на спеціальності «Ветеринарна медицина» ОС «Бакалавр».

6 грудня 2021 року відбулася відкрита лекція доктора ветеринарних наук, доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Сергія Голопури на тему «Хвороби передшлунків» з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» для студентів 3 курсу скороченого терміну навчання освітнього ступеня «Бакалавр».

Всі лекції проходили в online-режимі.
Згідно положення, перед лекціями викладачі подали на факультетський сайт оголошення про тему, місце та час проведення лекції: https://nubip.edu.ua/node/101181, https://nubip.edu.ua/node/102064, https://nubip.edu.ua/node/102298.

Після кожної лекції на засіданнях кафедр відбулося обговорення якості їх проведення та оприлюднення результатів на сайті НУБіП України: https://nubip.edu.ua/node/101439, https://nubip.edu.ua/node/102241, https://nubip.edu.ua/node/102427.

Лекції оцінювала комісія, в яку входили завідувачі кафедр: доктор ветеринарних наук, доцент Марія Кучерук; кандидат ветеринарних наук, доцент Володимир Мельник; доктор ветеринарних наук, професор Наталія Грушанська; професор Віталій Недосєков; доценти: Віктор Литвиненко, Олександр Мартинюк, Віта Михальська, Тетяна Таран, Марія Галабурда; старший викладач Тетяна Палюх; заступники декана ФВМ: доцент Сергій Деркач, доцент Юрій Жук; відповідальна від ФВМ для здійснення контролю за якістю знань, доцент Наталія Бойко.
Всі анкети (студентів і викладачів) були вчасно проаналізовані та передані до навчальної частини.

Лекції були прочитані на високому рівні. Студенти оцінили відкриті лекції викладачів за найвищим балом.
Середній бал в анкетах членів комісії з оцінювання якості відкритих лекцій за 100-бальною шкалою становив 97- 98,8 балів.

 Наталія Бойко,
відповідальна від ФВМ за здійснення контролю за якістю знань

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook