Жіноча збірна НУБіП України з футзалу – бронзові призерки чемпіонату міста Києва серед жіночих команд

6 грудня 2021 року
     4 грудня 2021 року в спортивному комплексі КНУ ім. Тараса Шевченка відбулася заключна гра чемпіонату міста Києва з футзалу серед жінок сезону 2020-2021 року між командами НУБіП України та КНУ Шевченка. 
     Гра була цікавою, емоційною та насиченою гольовими моментами. Команди по черзі перехоплювали ініціативу і змінювали лідерів матчу. За дві хвилини до фінального сигналу КНУ вело у рахунку 3:2 та футзалістки НУБіП України не згодні були на поразку, атакуючи ворота суперниць. На останній хвилині гри, скориставшись помилкою захисниць, Анні Каверзіній (гуманітарно-педагогічний факультет) вдалося зрівняти рахунок. Матч так і закінчився мировою нічиєю – 3:3.
     За підсумками змагань, серед семи команд учасниць, чемпіонками міста Києва з футзалу серед жіночих команд сезону 2020-2021 років стали спортсменки КНУБіА, срібними призерками – КНУ ім. Т. Шевченка і бронзу здобула команда НУБіП України.
     Нагороджував призерів Руслан Хоботов, президент федерації футзалу міста Києва. Дівчата отримали медалі, грамоти та цінні подарунки.
 
Вітаємо спортсменок і їхніх тренерів та бажаємо завжди досягати переможних результатів.
 
Олена Отрошко,
відповідальна за підготовку жіночої
збірної НУБіП України з футзалу,

гуманітарно-педагогічний факультет 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook