ВІДНОВЛЕННЯ ОЧНОГО НАВЧАННЯ ДАЛО ЗМОГУ ПРОВЕСТИ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ТВОРЧОГО КОНКУРСУ «ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКА» НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

2 грудня 2021 року

Дебют першокурсника – щорічний захід факультету ветеринарної медицини, метою якого є згуртувати академічну групу, а студентам-першокурсникам  дати можливість проявити свої таланти. Це найяскравіше й найбільш очікуване свято як для дебютантів, так і для всієї родини факультету ветеринарної медицини.
Але епідемічна ситуація вносить свої корективи, тому 2 рік поспіль «Дебют першокурсника» проходить в онлайн-режимі, де кожна студентська група першого курсу готує відеоролик на обрану тему та представляє свої творчі напрацювання. Тема Дебюту-2021 присвячена 30-річчю Незалежності України та отримала назву «Автостопом по Україні». У зв’язку з карантинними умовами та дистанційним навчання студентів, журі конкурсу не мало змоги нагородити переможців відразу після конкурсу, який відбувся 4 листопада.
Завдяки виходу студентів на очне навчання, 02 грудня 2021 року декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський разом із заступниками під час проведення занять відвідали академічні групи та нагородили грамотами і солодкими призами переможців конкурсу у 2021 році, а саме:

  • І місце - 4 академічна група, з темою «Львівська область»;
  • ІІ місце - 8 академічна група, з темою «Одеська область»;
  • ІІІ місце - 9 академічна група, з темою «Черкаська область».

Дякуємо студентському активу та студентським групам за організацію творчого конкурсу та підтримку такої непересічної події на факультеті ветеринарної медицини, як «Дебют першокурсника».

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету
ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook