Навчально-наукова лабораторія біоекономіки ФАМ НУБіП України серед учасників вебінару «Financing bioeconomy projects - Adding value to primary production»

18 листопада 2021 року
   15 листопада 2021 року відбувся черговий онлайн вебінар BIOEAST - Центрально-Східноєвропейська ініціатива для сільського, лісового господарства та аквакультури на основі знань з біоекономіки «Мобілізація фінансових інвестицій в інновації, пов'язані з біоекономікою в країнах Центральної та Східної Європи».

     Обговорено шляхи мобілізації фінансових інвестицій в інновації, пов'язані з біоекономікою в країнах Центральної та Східної Європи. Серед 50 найбільш актуальних інновацій на біологічній основі, які вплинуть на наступне десятиліття, свої проєкти презентували новатори та бенефіціари APHEA BIO, Green Economy and Climate Action, які фінансує Європейський банк реконструкції та розвитку, і Tungsram Food Autonomy: Circular zero waste bio-food economy. Вимоги до заявок для мобілізації ринкових проектів озвучили інвестори та спонсори: European Investment Bank «Інноваційне фінансування для біоекономіки», European Circular Bioeconomy Fund «Від стартапу до масштабування: стимулювання зростання біоекономіки», European Bank for Reconstruction and Development «Фінансування біоекономіки». Завершено вебінар панельною дискусією «Мобілізація BIOEAST-макрорегіон» з доповідачами секцій.







Олена Коваль,
доцент кафедри економічної теорії
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook